El col·legi claret, protagonista de l’independent de Gràcia:

L’Independent de Gràcia, un diari del nostre barri, va publicar la setmana passada un article on es mencionava l’Erasmus+ en el que els alumnes de Batxillerat de l’escola, i juntament amb els d’una escola Belga, van participar del 20 al 24 d’octubre. En aquest article es ressalta l’activitat que va tenir lloc el dijous d’aquella mateixa setmana, en la que tant els estudiants catalans com els belgues hi van participar. Per dur a terme aquesta activitat, es van formar equips amb components de totes dues escoles, i on el principal objectiu era pensar i crear un projecte per intentar canviar el món. En l’article publicat per l’Independent de Gràcia també es menciona a Pau Font i el seu equip d’universitaris, qui van estar tot el dia ajudant als alumnes que participaven en l’Erasmus+. 

A més, l’article menciona el taller a l’Ateneu de Fabricació de Gràcia, lloc que tots els i les joves van poder  visitar, i on divendres van tenir l’oportunitat de prototipar la seva pròpia idea. Durant l’article també es fa menció a Lucia Silva i Mercè Fitó, professores d’Economia de Batxillerat i qui, com bé ressalta l’article, han estat anys preparant i organitzant l’intercanvi amb moltes ganes i entusiasme.

Per obtenir més informació sobre la noticia: aquí.

Laia Vidal, Alex Gargallo, Àxel Galicia i Arnau Borrell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s