Explicació de la marató de TV3 al col·legi

El dijous passat, dia 28 d’octubre, els alumnes de batxillerat del col·legi Claret van rebre una xerrada molt interessant sobre la marató de TV3  i Catalunya Ràdio d’aquest any.

El tema tracta sobre la salut mental, centrant-se en els trastorns que poden patir qualsevol de les persones de diverses edats, gèneres i grups socials. 

Aquesta xerrada la vam fer en format virtual, per mitjà d’una videotrucada en la qual ens van explicar de forma senzilla i comprensible en què es basen els diversos trastorns mentals, com la depressió, l’ansietat, el trastorn bipolar, l’esquizofrènia, els trastorns obsessius compulsius, els de neurodesenvolupament com el TDAH (trastorn de l’espectre autista), i els de la conducta alimentària, entre d’altres.

Aquesta experiència ens ha ajudat a reflexionar sobre la situació en la qual es troba gran part de la població, i ens ha donat les eines per poder adonar-nos que malgrat que l’aspecte exterior d’una persona es vegi estable, pot no estar-ho, ja que es tracta d’un problema mental i no físic.

En conclusió, pensem que la societat hauria de tenir més en compte aquests tipus de problemes, ja que no estan gaire presents en la mentalitat de les persones avui dia, i és un dels principals causants de greus conseqüències.

Enllaç del vídeo divulgatiu de la Marató TV3: https://www.youtube.com/watch?v=Nc_v2L8H5D0 

Fet per: Lucía Aranda, Xènia Berbel, Camila Dova i Jana Martínez, 1r de Batxillerat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s