ORGANITZACIÓ DE LES VACANCES DE NADAL

Fa uns dies que vam tornar de les vacances de Nadal, però què és el que vam fer durant aquestes vacances?

Els primers dies els vam passar amb la família celebrant la vigília de Nadal, el dia de Nadal i també Sant Esteve en el qual vam haver d’entregar una redacció que la veritat és que se’ns va fer molt pesada.

Els quatre dies entre Sant Esteve i Cap d’Any vam fer unes poques hores de treball per així no tenir tanta feina els últims dies de les vacances i centrar-se més en les recuperacions i, en cas de no tenir-ne cap, preparar els exàmens que teníem uns dies després de l’acabada de les vacances.

Després de Cap d’Any vam començar a acabar els deures que ens havien posat per a després de Nadal. Això no obstant encara no vam començar a estudiar cap examen ni recuperació.

El dia 5 i 6 no vam fer gairebé res, era la nit de Reis i no volíem fer feina, ja que la nostra prioritat era estar amb la família perquè hi havia molts membres que no veiem des de feia molt de temps per culpa de la Covid-19.

Passats aquests dies va ser quan vam començar a repassar els temaris pels exàmens o en el cas d’alguns per a les recuperacions.

Fet per: Adrià Torres i Roger Antolí 1r de Batxillerat A.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s