Les Olimpíades

Les Olimpíades o Jocs Olímpics són un esdeveniment molt important per a la gent que li agrada o practica l’esport. S’organitzen cada quatre anys i aquest any, del 24 de juliol al 9 d’agost, es celebraran a Tòquio.
Aquesta edició comptarà amb tres-cents trenta-nou esdeveniments (quinze d’ells nous, com per exemple bàsquet 3-3 o BMX estil lliure), trenta-tres esports (cinc d’ells són nous: beisbol, karate, patinatge, escalada i surf) i cinquanta disciplines.

Els primers Jocs Olímpics moderns es van celebrar el 1896 a Atenes, Grècia. En aquella edició hi va haver dos-cents vuitanta participants de trenta països diferents competint en quaranta-tres esdeveniments.

El símbol dels Jocs Olímpics són cinc anelles creuades de manera que tres d’aquestes anelles es troben a dalt i, dues a baix. El fons és blanc.

Cada anella representa un continent. Així la blava representa Oceania (aigua), la verda Europa (naturalesa) , la negra i la groga Àfrica i Àsia (color de pell dels habitants) i el color vermell, Amèrica (els “pell-roja”). El fons blanc representa la pau mundial.

Júlia Buch i Irene Castro
2n ESO

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s