Concurs EduCaixa: Sumant experiències

Durant els dies 4,5 i 6 de maig diverses alumnes de 1r de Batxillerat vam participar en el concurs educaixa STEAM relacionat amb l’alimentació. En aquells dies vam haver de treballar en el nostre projecte i, finalment, fer un vídeo divulgatiu.

1ER DIA:

En el primer dia vam conèixer al nostre Educoach, en Jesús i Nur Al Alí, els  que ens acompanyarien durant tot el concurs. Es van fer un seguit de xerrades i activitats introductòries per relacionar-nos amb tots els altres concursants entra Espanya, Colombia i Portugal. Al final del dia es feia un Campus Live on alguns concursants/professors comentaven l’experiència que estaven vivint.

2N DIA: 

El segon dia el vam començar amb una trobada amb el nostre Educoach on ens explicava totes les activitats que realitzariem. Aquell dia haviem de realitzar un seguit d’activitats que el educoach de cada grup avaluaria. En aquestes activitats havíem de endinsar-nos més profundament en el nostre projecte i analitzar els agents i factors implicats en ell. En el Campus Live del segon dia va participar la nostre professora de Ciències del Món Contemporani, l’Andrea Fernandez qui ens va acompanyar i ajudar durant tot el concurs.

3ER DIA: 

L’últim dia ens haviem de centrar en el vídeo divulgatiu de 3 minuts que contaria el 50% de la nota del concurs. Per això, vam fer un esquema per centrar totes les nostres idees i així, contar amb un bon material audiovisual. Els dos grups vam treballar en equip i vam aprendre a comunicar-nos entre nosaltres i també amb les demés persones. aquell ultim dia també van fer un Interchallenge, que constava en conèixer i explicar els nostres projectes a altres persones d’altres reptes com Big Data, Be Critical i Emprèn, perquè ens donessin un feedback.

Entre la setmana del 17 de maig ens comunicaran el resultat i 4 dels 20 grups del nostres repte guanyarà un viatge a Mallorca durant 6 dies. 

Aquest concurs ens ha donat molts aprenentatges i coneixements que utilitzarem en el nostre futur.

Us adjuntem els videos definitius per si voleu gaudir-los!

FET PER: Clàudia De Tursi, Ada Mestres, Sandra Durán, Ona Perera. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s