El meu univers personal

Les meves vivències formen part de mi. Darrera he deixat el passat, allò que per bé o per malament forma part de mi, m’ha fet créixer i ser qui soc. Davant tinc el futur, allò que m’espera. Ara mateix m’estic preparant per afrontar-lo, per això el trobo de front, és el següent que vindrà. Abaix, sota meu, tinc allò que he superat.

Estic per sobre de certes pors, inquietuds,… que he vençut i per això estic per sobre, soc superior a elles. Ara bé, hi ha coses que avui dia em fan por i son superiors a mi. Les porto a dalt, carregant un pes que espero poder trepitjar i que estiguin amb les coses que he derrotat i a les que puc trepitjar amb superioritat i orgull. No obstant, aquest pes sempre serà present ja que els canvis ens espanten, i la vida són canvis. A l’esquerra tinc tot allò que vull protegir: amics, familiars, èxits… Són coses valuoses a les que no vull perdre, per això estan al costat del meu cor, ell lloc que tendim a protegir perquè sabem que és vital.

Per últim, a la dreta tinc tot allò que he de fer i tot al que m’he d’afrontar. Amb la dreta actuo. He convertit l’espai en una projecció meva i he traslladat les característiques del meu cos a l’espai. Això ha donat lloc a les direccions, les meves direccions.

Lucía Calvo – 1r Batxillerat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s