Segon de Batxillerat en confinament

Sempre em parlaven de segon de batxillerat com un curs molt curt, però intens, on s’havia de fer un últim esforç per poder entrar al grau universitari que volguessis i per gaudir de l’únic estiu en el qual realment no s’havia de feina. No teníem treballs de recerca ni recuperació de matèries. No obstant, amb aquesta situació no és amb la que ens hem trobat ni els meus companys ni jo.

Portem des de principi de curs preparant-nos per la selectivitat, cada vegada la veiem més a  prop i estàvem més conscienciats del que se’ns presentava. No obstant, quan ens van dir que les classes es suspenien com a mínim durant dues setmanes, vaig quedar impactada. Ens quedaven pràcticament dos mesos per poder acabar el temari del curs i jo no vaig veure la manera d’aconseguir-ho

Els primers dies de confinament, no era conscient del que m’esperava. Vaig iniciar una rutina, on vaig començar a fer exercici pels matins i per la tarda feia algunes tasques que m’encomanaven, però de seguida em vaig adonar que si no em posava les piles, no em trauria el que quedava de curs.

Ara, després de gairebé tres setmanes sense poder sortir de casa, m’he organitzat un horari per tal d’anar més al dia. No he abandonat l’exercici, que el continuo fent pels matins, abans o després de les diferents classes via Zoom que tenim. Després de dinar faig les tasques que haig d’entregar a la plataforma Educamos i repasso què hem donat a les classes del matí o avanço matèria.

Aquest període també m’està servint per gaudir més de la família i poder organitzar-me el meu temps a la meva manera, però desitjo poder tornar a l’escola per poder arribar més ben preparada a la selectivitat i a la universitat.

Carla Martín, 2n de Batxillerat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s