Diari d’un nen

El dia 26 d’abril de 2021 es va celebrar el dia del nen. Un dia molt especial, ja que just fa un any va ser la primera vegada que els nens i nenes van poder sortir al carrer després de 40 dies de confinament.

Hem tingut la sort d’haver rebut un extracte del diari d’un d’aquests nens on podem veure els seus sentiments i com va ser per ell aquesta experiència.

Dia 24 d’abril del 2020:

Encara falten dos dies per poder sortir de casa. Però sembla molt temps… jo vull sortir ara!

Fa molt que no jugo futbol o veig els meus amics, els trobo a faltar. Però la meva mama m’ha dit que dintre de poc podrem sortir al carrer i que si em porto bé podrem sopar el meu menjar preferit, hamburgueses. Així que esperaré una mica més. Ja estic pensant si porto la meva joguina d’Iron Man o la de Capità Americà perquè la puguin veure els meus amics perquè ens acompanyi durant la sortida.

Dia 25 d’abril del 2020:

Estic molt emocionat perquè només queda un dia per poder sortir de casa. Però, a la mateixa vegada, estic trist, perquè els meus papes m’han dit que demà no podré anar a jugar al parc, a les botigues a comprar moltes joguines i llaminadures. Està prohibit.

Però encara així, estic molt impacient. No puc ni dormir de lo content que estic per poder saltar i córrer per tot arreu (això sí, parant en els semàfors). Ja tinc tota la roba que em posaré demà preparada per sortir el més ràpid possible i aprofitar el temps al màxim. No puc esperar!

Dia 26 d’abril del 2020:

Per fi després de 40 dies d’estar tancat a casa podré sortir a donar totes les voltes que vulgui per tota la ciutat i els parcs. Tinc tantes ganes de sortir que m’he llevat més d’hora del normal i ja estic tot vestit per sortir, però els meus pares encara estan amb el pijama posat. Després d’insistir ja hem sortit al carrer on hi havia molts nens com jo. He anat a jugar amb ells i he estat molta estona i m’he fet amic de molts nens i nenes. Després hem tornat cap a casa on hem menjat les hamburgueses que hem comprat, com la meva mare m’havia promès. Quan he acabat de menjar-la he anat a l’habitació a fer els deures de mates que m’havien ficat per al cole. A l’acabar-los he anat a veure uns episodis de la Pepa Pig en el mòbil de la mama. Ja torno a tenir ganes de sortir a jugar i tornar a veure a tots els amics que he fet.

No puc esperar per tornar a sortir!

Fet per: Aina Carulla, Martí Gil, Tomás Heredia i Andrea Izaguirre Blanco.

Curs: 1r de Batxillerat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s