HEROIS 2

EL PROJECTE HEROIS DONA LA VOLTA AL CLARET

Hem fet la segona trobada del projecte herois amb els nens de 1 ESO, aquesta trobada consta d’una hora i trenta minuts, la qual dividim, una hora per fer activitats amb el nostre grup individual, i la mitja hora restant podíem fer activitats conjuntes amb els altres grups per col·laborar tots junts, el tema d’aquesta trobada era sobre el mòbil. Nosaltres ens centrarem en la nostra experiència en aquesta segona trobada i les activitats que vam fer amb el nostre grup individual. 

Doncs bé, tot el curs de 1 BATX, es va reunir a les aules de la classe per després pujar tots junts al pati de dalt de tot, que ens estaven esperant els nens de 1 ESO, una vegada ens havíem reunit tots cadascú buscava el seu grup per poder començar l’activitat. Com que la temàtica sobre la reunió era sobre el mòbil vam voler començar amb una activitat en la qual el mòbil estigués present, era una aplicació que posaves tots els dits en la pantalla i l’aplicació escollia un dels dits. Llavors el participant que l’aplicació havia escollit, els altres havien de fer afirmacions sobre els participants i ell havia de dir si era veritat o mentida. 

Després vam fer la inversa amb la mateixa mecànica, feiem servir la mateixa aplicació però ara a la persona que li tocava havia de dir una afirmació sobre ell, i els altres components del grup havien de endevinar si el que havia dit el nostre company era veritat o fals, l’objectiu d’aquestes dues activitats era saber més sobre les altres persones i així conèixer millor a tothom. Posteriorment, vàrem fer un joc que consisteix a fer una fila amb tots els participants, això no obstant aquest cop només els alumnes de 1 ESO, ja que nosaltres, els grans, havíem de dirigir-los. 

El joc consisteix en que nosaltres donàvem dues opcions, una pertanyia a la dreta i l’altre pertanyia a l’esquerra, i els nens havíem d’anar dreta o esquerra, segons el que preferien. Un exemple seria platja (esquerra) o piscina (dreta), llavors si preferien platja havien d’anar a l’esquerra i si preferien piscina anaven a la dreta, així de senzill. 

Per últim vàrem fer un joc amb una pilota de plàstic que l’Oriol ens va facilitar, aquest joc rep el nom de: rondo de la confiança, aquest rondo era com un el joc normal, però amb la petita diferència que en comptes d’anar al mig  la persona que perd la pilota va la persona que fa la passada anterior a la pèrdua de la pilota. 

Aquesta ha sigut la nostra experiència en la segona trobada que hem fet del projecte herois amb els nens i nenes de 1r d’ESO.

Fet per: Regi Dieguez i Ferran Vergara, 1r de Batxillerat A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s