Article opinió viatge a Ginebra

L’objectiu d’aquest article és expressar la nostra opinió sobre com va ser el viatge realitzat pels alumnes de 1r de batxillerat a Ginebra(Suïssa). A més d’explicar en què va consistir el viatge, afegirem testimonis d’alumnes que esmentin com van viure aquesta experiència.

Va ser un viatge de tres dies en total. El primer de tots, el dia 16 de maig, ens vam trobar tots els alumnes i professors que viatjavem dins l’aeroport. Un cop facturades les maletes, vam embarcar rumb a una nova experiència. Després d’una hora i mitja de vol, vam arribar a la nostra destinació, Ginebra. Aquell dia, vam visitar el gran llac Lemán i uns guies turístics ens van portar pel casc antic, explicant-nos dades rellevants sobre aquell indret.

“Testimoni 1”: Jana Martínez: Com et va semblar el primer dia? Va ser un dia molt esgotador, ja que ens vam haver d’aixecar molt d’hora per anar a l’aeroport. Tot i això, un cop vam arribar a la destinació, m’ho vaig passar molt bé. El llac era immens i en el temps lliure vaig poder veure més de la ciutat. El guia turístic, per això, no em va acabar d’agradar, ja que, parlava exclusivament de fets històrics i m’hauria agradat que expliqués més coses de l’actualitat.

El segon dia, ens vam haver de dividir en tres grups (cada classe) per visitar els llocs, ja que, no ho podíem fer tots alhora. Tot batxillerat va visitar la Jet d’Eau amb una mouette, el qual ens va portar fins al Parc La Grange. Més tard, vam agafar un altre autobús aquàtic per arribar al Jardin Botanique i, d’allà, a l’ONU. Els del batxillerat científic, a part de l’ONU també van visitar el CERN.

“Testimoni 2”: Lucía Aranda: Què és el que et va agradar més i menys del segon dia? El que menys em va agradar va ser la Delegació del Govern de Catalunya, ja que, m’esperava una explicació més didàctica i participativa. El que més em va agradar d’aquest dia va ser la mouette.

Finalment, el darrer dia, vam passar el dia a Morges, un poble pintoresc al costat del llac. D’allà, l’autocar ens va portar a l’aeroport per tornar cap a casa.

“Testimoni 3”: Camila Dova: Creus que vam aprofitar suficientment l’últim dia? Sí, ja que teniem temps lliure per poder visitar i conèixer tot el poble, que era molt bonic.

“Testimoni 4”: Xènia Berbel: Quina és la teva opinió global del viatge? Em va agradar molt, tot i això, penso que podria haver estat molt més ben organitzat, pel que fa als horaris i sortides d’algunes activitats.

Per concloure amb aquest article d’opinió, podem dir que aquest viatge ha sigut una experiència molt enriquidora, ja que, hem pogut veure el funcionament d’un país independent que es troba fora de la Unió Europea. Hem après sobre la seva cultura, economia, política i història. Definitivament, recomanem aquest viatge als futurs alumnes de 1r de Batxillerat.

Escrit per: Camila Dova, Lucía Aranda, Xènia Berbel i Jana Martínez, 1r de Batxillerat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s