Fotografia curs 2021-2022

El passat 23 de maig, els nois i noies de primer de batxillerat de les tres classes, van haver d’assistir al pati per fer-se la fotografia de memòria d’aquest curs 2021-2022. Els alumnes que cursen 1r de Batxillerat cada vegada els hi queda menys temps per acomiadar-se de l’escola i començar una nova etapa.

La fotografia es va fer al pati gran durant l’hora del pati. A l’hora de fer les fotografies, les fotògrafes van voler distribuir la classe en tres línies. Els qui estaven davant tenien un banc per seure, mentre que darrere del banc hi havia les altres dues files respectivament, la de darrere una miqueta més alta que la del mig, ja que tenien un esglaó més amunt que els de la fila del mig. Un cop estructurats, la fotògrafa va dir que només hi havia tres intents per fer la fotografia. El resultat va ser un èxit i ara mateix s’esperaran per veure com han quedat les seves fotografies per així poder-les guardar i mantenir-les de record d’aquest curs.
Aquí teniu algunes fotografies del making off de la classe del batxillerat A.

Escrit per: Àxel Galícia, Arnau Borrell i Martina Alonso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s