Electros Junior Achievement

El passat 4 i 5 de maig, un grup d’alumnes de 1r de batxillerat d’economia, va participar en la final regional del concurs de miniempreses organitzat per Junior Achievement amb el seu projecte Electros.


Electros és un grup d’estudiants del Col·legi Claret que ha decidit tirar endavant una idea de negoci i presentar-se al concurs. Electros proposa una manera d’estalviar recursos, energia i diners molt innovadora.


El 4 de maig van haver de preparar un stand a l’Illa Diagonal per vendre el seu producte i convèncer als grups de jurats que passaven a valorar a tots els grups. El dia 5 de maig, tots els grups van anar a l’auditori d’Esade per fer l’entrega de premis i decidir quins grups passaven a la fase nacional. Dels 19 equips que es van presentar 5 passaven a la final nacional i Electros va quedar 3r i això els ha permès anar els dies 1 i 2 de juny a Madrid per seguir amb el seu projecte.


Electros es defineix com una miniempresa que consciència en l’ús racional de l’energia i produeix canvis significatius en consum i estalvi. “Els nostres articles estan adaptats a totes les butxaques i van des d’un endoll que automatitza el pas de l’electricitat al monitoratge de consums energètics. Podràs programar en funció de franges tarifàries i detectar consums innecessaris i eliminar-los”.


Podeu seguir totes les seves novetats al seu Instagram (@electros_oficial) i al seu web (https://electros6.webnode.es/). També podeu seguir tota l’actualitat al compte d’instagram del Col·legi Claret @claretbcn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s