LA MERCÈ 2022

Com ja sabem les festes de la Mercè se celebren els dies 23, 24, 25 i 26 de setembre i són una tradició aquí a Barcelona. Com és la segona ciutat en nombre d’habitants de l’Estat, es tracta sens dubte d’una de les festes majors més importants. Per aquesta raó avui publiquem aquest article, per tal que tingueu tota  la informació necessària per poder viure una Mercè fantàstica.

Aquest any el cartell seleccionat ha sigut el següent:

Abans que res us explicarem com va començar aquesta tradició: bàsicament se celebra per fer un homenatge a la nostra patrona, la qual va estar vinculada a uns quants miracles; un dels exemples seria que es va aparèixer al rei Jaume I i el va obligar a imposar una llei religiosa per rescatar els ostatges cristians (en mans dels musulmans). Tot i així, més tard apareix una plaga de llagostes i el poble invoca la protecció de la Verge, i la plaga va finalitzar. Se celebra el dia 24 ja que coincideix amb la diada de la verge de la Mercè.

I ara, sense més espera us farem una planificació dels horaris de la Mercè més interessants per a adolescents , per a què així no us perdeu cap activitat i visqueu al màxim aquestes festes !

CONCERTS____________________________________________________________

Per acabar, el que nosaltres recomanaríem als joves és anar al correfoc (diumenge 25, Pg de Gràcia 20:30h), al piromusical de la Mercè (dilluns 26, Av. Maria Cristina 22:00 ) i els concerts de la Lola Indigo (diumenge 25, Escenari dels 40 22:55) i el Miki Nuñez (diumenge 25, Escenari dels 40 21:35).

Us animem a venir, i que gaudiu d’aquesta experiència anual, tradicional i cultural  de la nostra ciutat de Barcelona.

Bona Mercè a tots i totes!

Adrià Comas, Àlex López, David Beltrán i Núria Florensa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s