3 PRIMERS DIES DE BATXILLERAT

L’inici de curs de Batxillerat del Claret va ser acollidor i amb moltes emocions. Van arribar molts alumnes nous i va ser una oportunitat per fer activitats de cohesió de grup. 

El primer dia vam poder retrobar-nos tots i veure noves cares mentre que el claustre de professors ens donava la benvinguda. Els professors ens van explicar com seria l’inici de curs i tots els canvis que experimentaríem en començar el batxillerat. A més, els tutors van fer petites entrevistes individuals per conèixer els interessos tant acadèmics com personals de cada alumne. 

El dia següent, ens vam barrejar entre les tres classes per formar petits grups. Els alumnes de la casa van fer un breu “tour” per les instal·lacions de l’escola, tant de l’edifici nou (de primària) com del vell (de secundària), als alumnes nous. Després vam anar tots al pavelló on Nacho Cantos, professor d’educació física, ens havia preparat diferents activitats esportives per acabar de conèixer-nos tots millor. Aquesta activitat consistia en una barreja de diferents esports com el volei, ping-pong, futbol i tennis. I en els mateixos grups, les vam realitzar. 

L’últim dia vam anar al parc de la Ciutadella on ens havien preparat tres activitats diferents per classes. La primera era una ruta històrica pel parc que ens va fer Roger Vilarrúbia, professor d’aquesta matèria. Posteriorment, Oriol Ràfols, professor de filosofia i religió, va organitzar un concurs de reptes en petits grups de la classe.  Finalment, vam fer un Scape Room organitzat per una empresa que consistia en desactivar una bomba trobant el cable indicat en un màxim de 40 minuts.

En conclusió, aquests tres primers dies van ser una gran oportunitat per a la cohesió de tot el grup i ens van servir per tenir una primera visió del curs.

Montse Barneo, Ada Calvo, Elisabeth Mesa, Tània Bragulat, Sara Cervera

Deixa un comentari