Com reaccionen les persones davant les mesures de seguretat?

Des de que vam tornar a l’escola ens hem tingut que adaptar a la nova normalitat, l’escola, treball, extraescolar… que ens ha obligat la situació actual de la pandemia. Desde el primer dia que vam començar l’escola ens va fer més d’una presentació perquè sàpigues com actuar un cop d’estar a l’escola, per no posar-nos ni posar a ningú en perill.

Ja explicats els protocols ja depèn de la responsabilitat de cada persona si els compleixen o no les normes de seguretat.
Durant les primeres setmanes d’aquest nou curs ja hem pogut veure diferents comportaments dels estudiants, en aquest article parlarem d’alguns d’ells. Per intentar solucionar aquests comportaments i així evitar contagis i que es pugui cursar aquests curs de la manera més normal possible.

Alguns alumnes, en la majoria d’estudiants del la etapa de la ESO encara no són conscients de la gravetat de la situació que estem vivint i es veuen molts/es al passadís que no compleixen la normativa vigent, i tenim que intentar corregir aquests comportaments per reduir les possibilitats de contagi i millorar la seguretat al col·legi.
En canvi en l’entorn de parvulari i primària s’ha pogut veure com els nens i nenes s’ho prenen molt més en serio que tot l’entorn de ESO i Batxillerat, en part això és degut a tot l’esforç que estan fent els professor perquè les normes de seguretat
hi han altres alumnes, petits i grans que mostren una gran maduresa al complir la normativa per que l’entorn sigui més segur per els alumnes.
L’escola també per millorar la seguretat a eliminat les pilotes del pati ja que son un focus de contagi, els nens han acceptat aquestes mesures ja que son per el seu be.
Els més grans en el pati s’han adaptat bé a les mesures i la distància de seguretat per parlar i estar amb els mòbils.

En conclusió, creiem que tots o casi tots han acceptat les mesures molt bé i intentarem millorar dia a dia les mesures de seguretat per mantenir l’escola segura.

Fet per: Thiago‌ ‌Tomassetti,‌ ‌Oriol‌ ‌Brunet,‌ ‌Pol‌ ‌Navarro,‌ ‌Guillermo‌ ‌Bonilla‌ ‌i‌ ‌Arnau‌ ‌Rojas.

Curs: 1r de Batxillerat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s