Contacte amb els companys

Una de les dificultats que hem pogut notar tots, ha estat la complexitat pel que fa a la comunicació entre els companys.
Començant pel tema de la mascareta, ja que aquesta impedeix que ens entenguem amb facilitat com hem fet sempre. El no veure’ns la boca fa que hàgim d’alçar la veu per poder-nos sentir. Tot i això, la majoria de vegades seguim sense comprendre el que diem i ho hem de repetir diverses vegades.
Aquesta complexitat ha repercutit en varius aspectes. Un d’ells és a l’hora de comentar dubtes. El fet d’haver de mantenir les distàncies de seguretat fa que ens sigui complicat poder resoldre’ls amb els companys.
Aquesta mesura no només s’ha vist afectada en l’àmbit dels estudis, sinó que també en l’afectiu, ja que no podem tenir un contacte proper amb els amics ni podem gaudir d’estones entre classes per poder distreure’ns. A més, hi ha moltes activitats en l’àmbit escolar que s’han dut a terme cada any i que, evidentment, aquest any quedaran anul·lades. Un exemple és l’activitat inicial de curs entre els alumnes de secundària i batxillerat on fem una gimcana per poder conèixer-nos millor. Això porta que, a diferència de la resta d’anys, no ens sigui fàcil interactuar entre cursos o inclús entre classes diferents.

Un altre àmbit que es veu afectat per les mesures és la matèria d’educació física. En aquesta ens podem treure les mascaretes però això fa que hàgim de mantenir les distàncies de seguretat. Abans, en canvi, no havíem de mantenir aquesta precaució que dificulta la dinàmica de l’assignatura.

Fet per: Ada Mestres, Martina Roig, Elsa Clarke, Pol Rúbies i Ona Perera.

Curs: 1r de Batxillerat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s