Protocols extraescolars

A causa de la situació que estem vivint actualment, les entitats esportives han hagut de trobar noves formes de fer exercici i diverses activitats comptant amb la pandèmia que estem vivint actualment. Seguidament explicarem els diversos protocols que han establert seguint les recomanacions de les autoritats.

Club Gracia Futbol Sala:
Per començar explicarem els protocols que estan utilitzant aquest club del barri de gracia. Hi ha una rutina que s’haurà de complir obligatòriament cada un dels jugadors d’aquest club, sigui de la categoria que sigui. Prosseguirem ha explicar les normatives que s’han de complir: entrar i sortir per el lloc determinat pel club, abans de cada entrenament i partit cada un dels jugadors i entrenadors s’haurà de prendre la temperatura i en el cas de que doni més de 37,3 graus, aquest jugador/a s’haurà d’esperar uns 5 min per veure si i baixa la temperatura, si no és així, s’haurà de anar a casa. Al acabar l’entreno, jugadors/res no es dutxaran després de la sessió d’entrenament i per acabar de manera obligatòria cada jugador haurà de portar una cantimplora amb la seva beguda corresponen. A l’interior de les instal·lacions s’haurà de portar mascareta obligatòriament excepte a l’entrenament.
UE Claret:
Com gairebé totes les entitats esportives , en aquest moment és obligatori tenir un protocol. Les normes més importants com l’ús obligatori de mascareta per tècnics i jugadors/es, aquests últims excepte durant la seva pràctica esportiva, higiene de mans freqüent amb gel hidroalcohòlic, no es permet l’ús de vestidors, l’ús de fonts d’aigua, les portes d´accés i sortida al pati vell romandran tancades, l´entrada al pati de pares/mares o familiars, abans de cada entrenament i partit cada un dels jugadors i entrenadors s’haurà de prendre la temperatura i en el cas de que doni més de 37,5 graus, aquest jugador/a s’haurà d’esperar uns 5 min per veure si i baixa la temperatura, si no és així, s’haurà de anar a casa.
Handbol Claret:
En l’àmbit claretià d’handbol, seguim amb un protocol que segueix les mesures de prevenció que les autoritats han marcat davant aquesta pandèmia. Ús de mascareta obligatòria (excepte durant la pràctica esportiva), portar ampolles individuals per hidratar-se, puntualitat màxima en l’arribada i sortida, tapar-se la boca amb el colze, en tossir o esternuda, no està permesa l’entrada de pares/mares o acompanyats dels esportistes són les mesures més rellevants en l’àmbit del club handbol claret-gràcia.
Hoquei Claret:
Les mesures del dia a dia de l’hoquei claret són:
Accedir al recinte es farà sempre amb mascareta, i aquesta només es podrà treure al moment de la pràctica esportiva. Per abandonar les instal·lacions, els jugadors hauran de tornar a posar-se la mascareta abans de dirigir-se a la porta de sortida, no es poden fer servir els vestidors. portar una ampolla d’aigua plena i d’ús personal. Es prendrà la temperatura abans de l’accés a pista a tots els jugadors. Si es detecta febre o algun altre símptoma directament relacionat amb un cas sospitós de COVID, el jugador no podrà participar de l’activitat i haurà de romandre aïllat de la resta de jugadors i cos tècnic,  S’hauran de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic.

Des de l’equip de redactors de 1r de Batxillerat, volem donar-vos un missatge de tranquil·litat a les famílies, nens i nenes que practiquin algun d’aquets esports o vulguin formar part d’ells. Mirant els protocols de seguretat que té cada secció esportiva creiem que tenim les mesures de seguretat adequades per poder combatre la Covid-19.

Fet per: Pol Navarro, Guillermo Bonilla, Arnau Rojas, Oriol Brunet i Thiago Tomassetti.

Curs: 1r de Batxillerat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s