Talents ocults: Marta Egea

Entre els alumnes de l’escola sempre s’han amagat alumnes amb talents extraordinaris per a certs àmbits com poden ser esportius, acadèmics, artístics… que han anat desenvolupat a través dels anys i moltes hores de sacrifici i pràctica. En aquest article podrem conèixer en més profunditat la vida esportiva de la Marta Egea Miró, alumne de 1r de Batxillerat de l’escola, qui ha demostrat albergar un gran talent per al golf.

Fa quan que practiques golf?

Porto practicant aquest esport des de ben petita, des dels set anys, si no vaig desencaminada. Mai he parat de practicar-lo, i gràcies a això he arribat al nivell que estic ara.

Quin es el teu handicap?

El meu handicap actualment es trobaria en dos amb dos, que seria un nivell bastant alt, i la meva intenció seria seguir intentant reduir-lo a través de competicions oficials.

Per que et vas interessar/inspirar en aquest esport?

La meva passió cap al golf es va desenvolupar quan els meus pares, que sempre han fomentat la pràctica d’esport a casa meva, em van dur a un camp de golf que es troba a prop de la casa on estiuejo, i després de realitzar una classe, vaig adonar-me’n que aquest esport m’atreia d’una manera diferent a la resta i que volia seguir practicant-lo.

Quina ha sigut la posició de la teva família quan vas començar a practicar aquest esport? Et van donar suport?

La meva família sempre m’ha donat suport en tot, des de portar-me als entrenaments, que són a les afores de Barcelona, o donant-me suport emocional en les competicions que faig, tant si perdo com si guanyo, fins a ajudar-me a comprar l’equipació necessària o compaginar aquest esport amb la meva vida escolar. A més, el meu germà també practica aquest esport així que sempre s’ha pogut posar en la meva situació. D’altra banda, també dona gust poder confiar en que almenys una persona de la meva família pot arribar a entendre les meves necessitats a l’hora de practicar aquest esport i els sacrificis que realitzo.

Vols viure d’aquesta afició de gran?

Tot i que és una activitat que aprecio molt, no crec que arribi a convertir-ho en el meu mitjà de vida. Ara bé, si que m’agradaria continuar practicant-lo en el futur com a hobby. En canvi, m’agradaria estudiar una carrera a la universitat, tot i que encara no tinc molt clar què és al que em dedicar professionalment no em vull tancar ninguna porta.

Quan vas començar creies que arribaries a participar en torneigs?

Al principi crec que per una banda tots ens imaginem participant en tornejos importants però d’altra banda aquesta opció no l’havia arribat a considerar seriosament. No obstant, quan vaig anar practicant i augmentant el meu nivell professional, si que vaig començar a donar-li voltes a la possibilitat. Més endavant, quan vaig participar en el primer de tots, sabia que no seria l’últim i no ha sigut així i espero poder seguir competint durant uns quants anys més.

Quins són els torneigs més grans en els quals as participat?

Majoritàriament participo en torneigs de poca importància, però si que he participat en torneigs WAGR, que són els que es tenen en compte a l’hora de valorar el handicap d’un jugador o jugadora. Ara bé, els tornejos que per a mi resulten ser els més importants i en els que dedico el meu major esforç serien els campionats d’Espanya i de Catalunya, que són aquells on la competència és la més alta.

Moltes gràcies, Marta. Bona sort en el futur!

Fet per: Tomás Heredia, Martí Gil, Andrea Izaguirre i Aina Carulla.

Curs: 1r de Batxillerat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s