Finalistes a Junior Achievement

El passat dimarts 27, quatre alumnes de l’escola que cursen 1r de Batxillerat, van estar classificades en un concurs de l’assignatura d’economia de l’empresa, anomenat Junior Achievement.

L’Elsa, la Sandra, la Sofia i la Martina van participar en una jornada via conferència per l’aplicació Zoom, on van estar exposant el treball realitzat durant el curs. Aquest es tracta de la creació de Search & Job, una aplicació que proporciona pràctiques per estudiants universitaris i també facilita als empresaris la tria de nous treballadors. És a dir, a canvi d’aquestes pràctiques que es van sumant a l’experiència (del currículum), l’estudiant es va posicionant dins dels àmbits en el quals vol treballar i se situa en una àmplia escala d’experiència que l’ajudarà a trobar la feina que s’ajusti més a les seves qualitats i millors virtuts.

També van poder gaudir de les explicacions d’altres escoles, on diversos grups van exposar els projectes que havien emprès. Per fer-ho més amè, van intercalar-ho amb diferents activitats didàctiques com, per exemple, un Trivial sobre la pel·lícula El Becario, que prèviament havien vist.

Finalment, el dimecres 28 van tornar a connectar-se tots els grups de manera online, degut a les circumstàncies tan òbvies que estem vivint. En aquesta darrera sessió, els organitzadors de Junior Achievement van anunciar els guanyadors del concurs i, tot i no haver passat a la competició nacional, estem ben orgulloses del trajecte que han recorregut i de tot el que han pogut aprendre.

Entre més d’un centenar d’equips, el Col·legi Claret va estar seleccionat dins dels 18 primers, com ja altres anys hem aconseguit.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s