Intercanvi cultural d’economia

Aquest any els alumnes de primer de batxillerat del Col·legi Claret han participat en una activitat d’intercanvi de projectes en l’àmbit d’economia. Més concretament presentant els seus models de negoci. Els participants que hi estan involucrats són els del nostre centre escolar i els alumnes de l’escola “Atteneum De Ring”, de la localitat belga de Leuven.

Si no ens trobéssim en temps de pandèmia, els alumnes haguessin realitzat un intercanvi cultural de forma presencial amb aquests alumnes de nacionalitat belga, tal i com s’ha dut a terme en cursos anteriors. No obstant, el context en el que ens trobem els ha obligat a dur a terme aquesta activitat de forma online. Aquesta consisteix en dur a terme una conferència a través d’una plataforma web en la que ambdues escoles presentaran els seus projectes i realitzaran un intercanvi d’idees.  Els alumnes s’han mostrat entusiastes davant d’aquest esdeveniment i s’hi ha esforçat al màxim, traient a relluir el seu esperit emprenedor i la seva creativitat. D’altre banda, es una oportunitat única per mostrar el que han creat i obtenir una valoració objectiva que els ajudarà a millorar les seves qualitats empresarials i el seu producte.

És de vital importància que el col·legi fomenti aquest tipus d’activitats degut a que fomenta l’aplicació dels coneixements  en situacions reals, cosa que els beneficia de cara al futur quan hagin de inserir-se en el món laboral. Aquesta experiència que obtindran els podrà ajudar a conèixer de primera mà com funciona mínimament l’àmbit del mercat i de l’empresa.

Fet per: Martí Gil, Aina Carulla, Tomás Heredia i Andrea Izaguirre.

Curs: 1r de Batxillerat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s