Visita a Montserrat

La setmana passada, els alumnes de primer de Batxillerat van assistir a la primera excursió amb autocar del curs 20/21 del Col·legi Claret. Van fer una ruta per tenir contacte amb la naturalesa després de molts mesos tancats a la metròpoli barcelonina, per enriquir-se d’aire pur. A continuació, us explicarem l’itinerari que van seguir  fins el cim de Sant Jeroni. 

Els alumnes van arribar a l’escola a les 8 del matí i van pujar a l’autocar. Després d’una hora de trajecte van arribar al monestir on van esmorzar davant de la casa de déu, no obstant després de deu minuts vem agafar el cremallera on ens va deixar a l’estació superior de Sant Joan on van poder veure les grans extensions del territori català.

Seguidament vam fer el recorregut programat per l’escola fins arribar al cim de la muntanya a on es van poder presenciar unes vistes espectaculars. Després d’un temps veient tals vistes ens vam fer una fotografia de grup per seguidament descendir la muntanya.  Al cap d’una hora i mitja aproximadament vam arribar una altre vegada al monestir per poder dinar. Una vegada dins els professors ens va deixar fer un tomb per el recinte a on alguns grups van entrar a l’església per mostrar respecte a la Moreneta de Montserrat. 

Sobre el nostre punt de vista l’excursió va servir per desconnectar i canviar d’aires despres de una dificultosa semana d’examens. 

Fet per: Oriol Brunet, Arnau Rojas, Pol Navarro, Guillermo Bonilla, Thiago Tomassetti.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s