5 SÈRIES “REMEMBER”

En l’article d’avui us portem un remember de sèries mítiques que tots coneixem i que potser heu vist alguna vegada, per fer un bon marató durant l’estiu. Gaudiu-lo!

Lost:

Lost, va ser una sèrie molt popular en l’any 2004, creada a Estats Units, que tracta sobre els supervivents d’un accident aeri en una illa deserta del pacífic. Aproximadament, conviviren unes 30 persones, que hauran de sobreviure y descobrir que l’illa on es troben està plena de misteris. En la sèrie, s’explica per sobre la vida de cada personatge abans de l’accident, cadascun amb el motiu de per què anava en aquell vol.
Alguns dels personatges com Jack Shephard, Kate Austen i Sawyer, protagonizen la trama principal de la sèrie, que dura sis temporades, amb pèrdues de personatges i introducció d’alguns nous.

Shadowhunters:


Shadowhunters, és una sèrie sobre una noia, aparentment normal, que descobreix un món que sempre l’ha envoltat però mai ha sigut capaç de veure. Ells són éssers meitat àngels meitat humans, que protegeixen el seu món de dimonis i més tipus de criatures. La sèrie es basa en dos misteris principals, per una part desenvolupar els seus poders, i per l’altre descobrir secrets de la seva mare i descobrir qui és el seu pare.

Modern Family:

Modern family és una sèrie molt coneguda a Estats Units, sobre una família formada per un pare, Jay Pritchet i els seus dos fills, Claire y Mitchell, cadascun amb les seves parelles, cada una de les tres famílies és molt diferent, des de una família tradicional amb tres fills, una parella homosexual amb una filla, i una dona molt més jove amb el monarca més gran del clan.

Els episodis es desenvolupen amb problemes molt peculiars en la família que permeten interactuar amb aquests deu personatges d’aquesta sèrie amb diverses històries que acaben influenciant a tota la família al complet.

Anatomia de grey:

La sèrie d’Anatomia de Grey, va sobre la vida dels cirurgians interns, residents i especialistes en el Seattle Grace Hospital, i com a poc a poc es van convertint en metges experimentats. La sèrie es desenvolupa des de les perspectives de diversos personatges, ensenyant les relacions que hi ha entre els personatges de l’hospital. Es basen en cinc personatges Meredith Grey, Alex Karev, Cristina Yang, Izzie Stevens, George O’Malley.

Fisica o quimica:

La sèrie de “Física o química” passa en un institut madrileny, el Zurbarán, on rep els nous professors, que hauran de conviure amb alumnes de tota mena amb problemes reals que il·lustraran el que passa dia a dia, on tenen lloc situacions relacionades amb l’alcohol, les drogues, el racisme i l’homofòbia. Alguns dels personatges principals alumnes són la Yolanda Freire o Gorka Martínez Mora, i alguns dels professors són l’Olimpia Diaz i la Irene Calvo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s