S’acaba primer de batxillerat!

Els alumnes de primer de batxillerat estem en el tram final d’aquest nou curs intens i diferent.

No ens haguéssim imaginat mai que passaria així de ràpid i menys amb les condicions que hem hagut de passar actualment, ja que ha sigut molt difícil. 

Tenim una barreja de sensacions, d’una banda tenim ganes de que això s’acabi, però d’altra no ens podem relaxar ja que ve una època de final de classes, entregues i exàmens finals. 

El canvi que hem viscut de 4 de la ESO a 1 de Batxillerat ha estat força notori i significatiu perquè el nivell d’exigència ha augmentat molt, a més, en un temps més reduït. Apart, les classes telemàtiques no han sigut de molt ajut degut a que hi han hagut problemes de connexió i per tant molta dificultat a l’hora de donar continguts. 

Tot i això, amb esforç i dedicació hem aconseguit sortir endavant i hem arribat fins aquí. Ha estat dur però si t’ho proposes i treballes pots aconseguir-ho. Ens sembla que l’època que ve ara ens suposarà difícil i agobiant, ja que amb poques setmanes haurem d’estudiar una gran quantitat de temari. Tot i això, creiem que aquesta exigència ens servirà d’experiència de cara a un estudis posteriors.

Fet per: Sandra Duran, Adrià Chavarry, Andrea Cayuela, Clàudia De Tursi, Luca De Tursi i Roger Berjano

Curs: 1r Batxillerat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s