NADAL SOLIDARI

Mai heu pensat que el Nadal és una bona època per a ajudar als altres a tenir l’oportunitat de gaudir-la? 

Doncs en aquest article, aquest cop, us parlarem sobre una activitat solidària que el Claret realitza desde fa ja uns anys amb la col·laboració de Càritas.  Aquesta activitat dona l’oportunitat de viure el Nadal i la nit de Reis amb il·lusió per a aquelles famílies del nostre barri que no tenen recursos suficients. 

De què tracta? Els alumnes, des de tercer d’ESO fins a segon de batxillerat, apadrinen una carta destinada a un nen o nena d’una família que viu al barri de gràcia.

Primer de tot, Càrites es comunica amb les famílies en situacions desfavorables i els hi proposa als nens que escriguin una carta demanant el regal que més il·lusió els fa i un altre que sigui necessari. 

Un cop entregada la carta, es porten a l’escola i es reparteixen a cadascuna de les classes destinades a fer aquesta activitat. Un cop cada classe té la seva carta, és hora de posar-se d’acord per fer un recapte de diners i anar en busca del regal.

Quan els regals ja estan comprats, es porten les joguines a l’escola, on els alumnes s’encarregaran d’embolicar-los i de preparar tot el necessari perquè es puguin repartir el dia 4 de gener als pares i mares dels nens. Gràcies a l’oportunitat que Càritas ens ofereix, els hi podem donar en primera persona els regals tan esperats en aquesta època.

Segons el nostre punt de vista, pensem que aquesta activitat és un mètode diferent per poder fer un acte solidari per a aquells que ho necessiten i també ens omple cor poder aportar el nostre gra de sorra.

Els alumnes ens sentim molt orgullosos i feliços d’omplir d’alegria a les famílies que no tenien l’esperança de viure amb felicitat aquesta tradició tan especial i tan màgica com és el Nadal.

Fet per: Lucía Aranda, Xènia Berbel, Camila Dova i Jana Martínez. 1r Batxillerat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s