RESSENYA DE SPIDER-MAN: NO WAY HOME AMB SPOILERS

La pel·lícula de Spider-Man No Way Home va sortals cinemes el 16 de desembre de 2021 i des d’aquest moment no ha parat de batre records en la taquilla. 

Aquesta pel·lícula suposava el final de la última trilogia de Spider-Man, iniciada l’any 2017 amb Homecoming tot i que el personatge ja va sortir a Capitan America: Civil War l’any 2016. 

Però aquesta tercera part no era només el final d’allò començat el 2017 sinó que tenia l’objectiu de ser la millor entrega del superheroi i que pogués complaure les expectatives de tots els fans i ho ha  aconseguit. Tots han sortit contents del cinema, els fans hem recordat aquella sensació d’anar al cinema a veure una pel·lícula que conclou una etapa, una sensació que no sentiem des d’Avengers Endgame l’any 2019, l’últim any abans de la pandèmia de la Covid-19.

La pel·lícula està plena d’escenes que et faran riure o plorar amb una història que et manté atent tota l’estona, des de l’arribada dels dolents a la pel·lícula fins la seva conclusió que suposa pràcticament un reinici.  

A més a més, m’agradaria destacar la importància dels dolents que han aparegut a la pel·lícula, que rescatats de les franquícies anteriors de Tobey Maguire i Andrew Garfield suposen una efecte nostàlgia per tots aquells que les van anar a veure quan el gènere de superherois tenia un públic més reduït i no batia records en taquilla. A més, en aquesta pel·lícula apareixen els Spider-Man anteriors, i aquest fet està molt ben aconseguit.

Només us explicarem que hi ha una breu aparició de Venom que ens ha semblat perfecte i que posteriorment ha sortit el primer trailer de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, que ens ha pujat molt les expectatives i que esperem veure-la el més aviat possible (s’estrena al maig de 2022).

Fet per: Àxel Galicia, Arnau Borrell i Martina Alonso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s