L’ESPORTIU CLARET, CADA VEGADA MÉS A PROP DEL TÍTOL DE LLIGA

L’equip de futbol de l’escola de la categoria Juvenil, segueix amb la seva dinàmica positiva de no haver perdut cap partit en tota la lliga. A més a més, no només no han perdut cap partit, sinó que 2 dels 4 partits jugats han sigut victòria, i una de les dues ha estat amb un contundent resultat de 10-1, i l’altre amb un partit més ajustat de 3-2. Els altres dos partits, malauradament van ser un empat amb dos gols de l’equip rival cap al final del partit. Després d’haver passat per una primera lliga amb rivals més complicats i havent tingut moments difícils, en aquesta segona volta l’equip ha sabut donar-li la volta als resultats, i així aconseguir encadenar 4 partits seguits sense derrota, gràcies al lideratge de Pau Ricou, i al golejador de la lliga Ferran Vergara, amb uns números en total de 9 gols i 7 assistències en 4 partits.

No obstant això, el golejador de l’equip Ferran Vergara ha patit una lesió, la qual el deixarà fora dels terrenys de joc tot el que queda de temporada. Tot l’equip s’ha sentit afectat per aquesta baixa d’última hora, ja que ha estat tot un imprevist.

ENTREVISTA A SERGI BESCÓS, ENTRENADOR DE L’EQUIP

Ens trobem avui amb Sergi Bescós, entrenador del Juvenil de l’Esportiu Claret. Anem a fer-li diverses preguntes:

Com esteu encarrilant el final de temporada? Creieu que teniu opcions per guanyar el títol?

  • Tot i algunes dificultats, veig als jugadors amb moltes ganes i molt motivats per afrontar el final de temporada. Ens veiem amb opcions de guanyar el títol i això ajuda. A més a més, depenem de nosaltres mateixos per a guanyar-lo. Això no obstant, som conscients que tenim rivals molt complicats i que no serà fàcil guanyar-los. Tot i això, ens veiem amb cor i amb il·lusió per a guanyar-ho tot. 

A causa de la baixa del golejador Ferran Vergara, teniu algú en ment per suplir-lo?

  • El Ferran és una baixa molt important, ja que tenia una mitja d’aproximadament 2 gols per partit, i no molta gent pot assolir aquests números. Malgrat això, estem negociant amb un jugador d’un altre equip que de moment no podem anomenar. El que si podem dir és que és un jugador molt tècnic, polivalent, amb gol i amb un regat estratosfèric. Si aconseguim tancar aquest fitxatge tindrem més possibilitats d’assolir el nostre objectiu.

Creus que ara és el moment de que alguns jugadors explotin el seu potencial i donin un pas endavant a l’equip?

  • Totalment. Trobo que jugadors que fins ara no han tingut tant protagonisme com el Ferran i el Pau han de fer un pas endavant i demostrar el perquè estan aquí. Estic segur que ho aconseguiran. 

Moltes gràcies Sergi. Et desitgem molta sort de cara a final de temporada. 

Fet per: David – Pau Albuixech.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s