Sant Jordi i els Jocs Florals

El divendres 22 d’abril del 2022 vam celebrar Sant Jordi. Aquesta tradició està al Claret des de l’inici, és a dir, fa 150 anys. A cada classe s’ha escrit un poema o narració i s’han presentat alguns al concurs dels jocs florals per veure si guanyen algun premi, que s’envia per correu electrònic així els jutges els poden avaluar quan s’acaba la data d’entrega, finalment decidiran quins són els guanyadors de cada curs i modalitat i entre les diferents actuacions del curs, aniran donant els premis.

Al Batxillerat, 4t d’ESO i 3r d’ESO se celebra Sant Jordi en forma de jocs florals que són organitzats pels alumnes de segon de Batxillerat, ells han assignat una temàtica d’una sèrie a cada classe, ja que aquest any la temàtica s’anomenava “Claretflix”. Cadascuna de les classes haurà de fer una representació d’alguna cosa clau de la sèrie com un diàleg, vestimenta d’un personatge, ball o alguna escena concreta o que destaca.
A primer de Batxillerat han assignat a cada classe una sèrie: 1r A han fet la sèrie Euphoria que van fer un ball amb música de la sèrie, a 1r B fan la sèrie de Juego de Tronos on van decidir fer un Kahoot sobre coses relacionades amb la sèrie i al 1rC fan la sèrie The Walking Dead on van fer un ball. A 4t d’ESO: 4t A anaven de Vikingos i van fer un ball, 4t B ballaren una cançó de teen beach movie i 4t C van fer una cançó de Mamma Mia. Finalment, a 3r d’ESO: 3r A va fer La Casa de Papel on van ballar una cançó coneguda de la sèrie, 3r B Stranger Things van fer un penjat sobre un element clau de la sèrie i a partir d’aquesta paraula vam poder endevinar la sèrie i 3r C Gossip Girl van cantar una cançó amb francès.

En aquesta celebració va haver-hi diferents parts que es van anar alternant durant el dia: distribució dels premis de les categories de poesia, narració i fotografia. Més endavant representacions de les classes amb les seves temàtiques, representacions musicals, parelles escollides de cada curs on cadascuna d’elles havia de contestar preguntes de cultura general i la que sàpigues més guanyava una rosa i caramels. Finalment per acabar, una actuació dels de segon de Batxillerat que anaven de Peaky Blinders i la cançó de “Imagine all the people”.

També hi hagué representacions musicals i balls per diferents alumnes siguin individuals o en grups per ensenyar el seu talent i esperit del Sant Jordi. Finalment, s’anomenen a dues persones escollides pel curs, que surten a l’escenari i reben una flor i caramels que és tradició de Sant Jordi.

En conclusió, va ser un dia per recordar gràcies a totes les diferents activitats que va haver-hi. També gràcies a la molt bona organització dels de segon de Batxillerat que en cap moment van perdre el ritme ni la gràcia.

Fet per:  Amy Harber i Mar Fàbregas 1r de Batxillerat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s