DIARI de l’experiència amb els SUECS!

1— EXPECTATIVES

Pròximament, rebrem al col·legi els alumnes de l’escola Campus Manilla de Suècia, amb qui farem projectes on podrem compartir coneixements i experiències. 

A més, alguns dels estudiants d’economia acollirem els alumnes nòrdics. En arribar els estarem esperant a la porta de l’aeroport per acompanyar-los a les nostres cases fetes d’Ikea, se sentiran com a casa! Es quedaran tres dies, però després se n’aniran a un hotel que ells mateixos han contractat. En total seran cinc dies a Barcelona; però durant tres la responsabilitat és nostra, quins nervis! Esperem fer amistats internacionals per a tota la vida i que, a part d’obrir-nos portes, puguem créixer com a persones coneixent la seva cultura nòrdica.

Ja hem creat un grup de Snapchat on parlem i fem contactes, a més hem fet una videotrucada per conèixer-nos millor. Són molt amigables!

2-ESTADA

El passat dimecres 26 d’octubre a les 16:00 h vam rebre els estudiants suecs. En arribar els vam donar la benvinguda a Barcelona i els vam fer de guies per tota l’escola. En acabar, van instal·lar-se a les cases d’acollida.

Ahir, dijous 27 d’octubre vam visitar l’Ateneu de Fabricació de Gràcia on vam fer un taller de “Design Thinking” de màrqueting i emprenedoria que consistia a desenvolupar una solució per a un problema relacionat amb el canvi climàtic. També vam fer una gimcana pel barri de Gràcia on els companys estrangers van poder conèixer amb més detall el nostre barri. Després de tantes activitats teníem gana, així que vam anar al parc de la Sagrada Família on vam poder fer un pícnic i dinar una mica.

La nostra professora Mercè ens va convidar a fer una excursió a la tarda als Búnquers del Carmel (en realitat, bateries antiaèries) amb explicació històrica d’en Roger i vistes a la ciutat durant la posta de sol.

Avui, divendres 28 d’octubre hem fet un taller de “Metodologia Leinn” liderat per un professional de la comunicació i l’emprenedoria on hem buscat, validat i exposat les solucions al repte plantejat dins del projecte Erasmus+. 

En sortir del col·legi hem anat tots a dinar a un Kebab i, posteriorment, ens hem traslladat a un bar de turistes que es diu Dow Jones. És un local molt únic en què el preu de la consumició varia depenent de la demanda, és com l’economia!

Al vespre, hem sortit de festa al famós Hoyo, ha estat molt divertit!

Demà, dissabte 29 d’octubre ens aixecarem d’hora per deixar els alumnes suecs al BCN Sports Hostel, a les 11:00 del matí. D’aquella hora en endavant la responsabilitat dels suecs no serà nostra, quina llibertat!

Ens ho hem passat molt bé en aquesta experiència inoblidable, voldríem donar gràcies a tothom que ho ha fet possible. Tenim moltes ganes de tornar-los la visita!

Adria, Emma, Joel i Sergi.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s